Cauti cd-keyuri originale pentru jocuri PC? Ai nimerit bine!

Probleme?

Contact

Mergi sus

ETESTOC SRL

Asta este denumirea oficiala. Dar noua ne place sa ne strige lumea "i-buy.ro". Stiu, suna ciudat, dar noua ne place. Poti sa ne spui si "magazinul online de cdkeyuri din Romania" sau "magazinul ala de jocuri care ti le trimite pe email", noi nu ne suparam :)

Compania noastra, infiintata in anul 2014,  se ocupa in special cu importul produselor de larg consum din SUA catre Europa, mai exact in Romania, Bulgaria si Ungaria. Ne supunem legilor in vigoare privind comertul electronic din Romania si suntem inscrisi in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal cu numarul 33405. Intregul suport oferit, atat telefonic cat si prin email sau chat sunt oferite in limba romana. Magazinul online a luat nastere in toamna anului 2015.

De ce Cd-Keyuri pentru jocuri online?

Toti angajatii nostri sunt gameri, ne place sa jucam jocuri online si simtim ca acesta piata este neglijata in Romania. De cate ori nu te-ai trezit la ora 12, intr-o sambata seara ca vrei sa joci un joc nou, online. De cele mai multe ori, dupa cateva cautari online, te lasai pagubas :) Acum ai o solutie: i-buy.ro - jocuri originale livrate prin email.

Care este pozitia voastra vis-a-vis de piraterie?

Suntem 100% impotriva oricarui tip de piraterie online sau plagiat. Daca iti place un joc sau software pe care il folosesti sau vrei sa-l folosesti in viitor, cumpara-l. In felul acesta, o MARE parte din pretul platit ajunge direct la dezvoltatorii acestuia si ajuta la lansarea de viitoare updateuri, imbunatatiri sau versiuni noi.

De unde luati licentele electronice?

Lucram direct cu furnizori mari din aceasta industrie din Statele Unite si Marea Britanie. Garantam ca toate cdkey-urile noastre functioneaza, nu sunt folosite, nu sunt cumparate de la diferite persoane de pe Internet, din forumuri sau alte locatii ciudate. Vei benefica de intregul nostru suport pentru a putea activa CD-KEYul odata primit pe email.

Ce va deosebeste pe voi de alti comercianti?

In primul rand suportul oferit clientilor nostri. Atat suportul oferit in faza de pre-vanzare, dar si post-vanzare. Ai o problema cu activarea unui joc? Am creat o serie de tutoriale pentru a te ajuta. Tot nu te descurci? Contacteaza-ne! Ai probleme cu instalarea jocului? Contacteaza-ne! Nu te descurci sa treci de nivelul 2 al jocului preferat? Contacteaza-ne! Da, serios!!!

Incercam de asemenea sa oferim cele mai bune preturi, insa nu trebuie considerat acest aspect ca fiind o garantie. Este o piata libera si orice poate vinde la un pret mai bun sau mai prost decat noi. Iti garantam insa ca toate preturile sunt atent monitorizate si tot timpul incercam sa iti aducem cel mai bun pret posibil pentru jocurile tale preferate.

CE INSEAMNA PIATA GRI SI CUM NE AFECTEAZA PE NOI ASTA?

Piata libera vine si cu dezavantaje. Unele site-uri ce ne sunt indirect competitoare, au lansat subcategorii de site numite "marketplace", in care orice persoana poate vinde licente electronice, verificate sau nu. Datorita acestui trend si din dorinta de a oferi cel mai mic pret, unii utilizatori ale acestor site-uri recurg la metode ilegale de a obtine licetele electronice, lucrul acesta fiind foarte greu de controlat de site-urile ce intretin aceste marketplace-uri. De suferit au atat dezvoltatorii de jocuri, cat si voi, gamerii. Metodele ilegale de obtinere ale licentelor lasa dezvoltatorul fara nici un ban, asta ducand in timp la degradarea produselor scoase pe piata de acesta. In plus, site-urile de tip marketplace percep de obicei o taxa extra pentru a "garanta" buna functionare a licentei cumparate, lucru atat imoral cat si inselator pentru clientul final. 

i-buy.ro si implcit ETESTOC SRL respecta conduita pietii libere si cumpara licentele comercializate pe site doar de la furnizorii de incredere, in regim en-gros. Toate comenzile noastre sunt insotite de facturi fiscale emise de ETESTOC SRL. Conform legislatiei din Romania, pentru orice factura fiscala emisa, trebuie sa existe o factura de achizitii de la un furnizor, astfel i-buy.ro niciodata nu va comercializa licente electronice obtinute prin metode ilegale sau imorale.

CE NU VINDEM?

  • licente pre-order, in afara de cele care pot fi activate imediat dupa achizitie (Ex: WoW: Legion)
  • DLC-uri cosmetice ce nu adauga nimic in plus jocului
  • Gifturi Steam
  • licente blocate in zona geografica a Rusiei. 
  • licente ce necesita un VPN pentru activare
  • licente pentru jocuri trial sau beta

Ce va recomanda?

In doar cateva luni de la lansare, avem peste 1500 de licente vandute, sute de clienti multumiti, nici un tichet de suport ramas fara solutionare, un timp mediu de raspuns la mesaje de doar 28 de minute pe email si doar 5 minute pe Facebook chat si clienti care revin luna de luna pentru a-si completa colectia de jocuri de la noi :)

De asemenea, incepand cu luna aprilie 2016 am aplicat la programul "Magazinul de incredere - Compari.ro". Partenerii nostri de la compari.ro trimit clientilor nostri un scurt sondaj legat de nivelul de satisfactie al clientului in relatia cu noi. Testimonialele din aceasta pagina sunt ale catorva clienti care au ales sa participe la acest sondaj si nu sunt influentate de noi in nici un fel. i-buy.ro nu are acces la aceste raspunsuri, nu le poate edita, sterge sau adauga noi testimoniale, toate fiind parerile reale ale clientilor nostri.

Compari.ro - ghid autentic de shopping
 
 
actualizat august 2016

 

Nivelul 2 - revista de gaming