Cauti cd-keyuri originale pentru jocuri PC? Ai nimerit bine!

Probleme?

Contact

Mergi sus

Livrarea licentelor electronice

Produse electronice (cd-key, software, licenta electronica) se livreaza exclusiv prin email si nu se stocheaza pe serverul nostru. Te rugam sa verifici de doua ori daca adresa de email este corecta. In cazul in care nu ai primit cdkeyul pe email, te rugam sa ne contactezi de urgenta aici. Livrarea cdkeyului se face INSTANT dupa procesarea platii, pentru comenzile achitate prin Card bancar sau Paypal, 24 de ore, 7 zile din 7. Platile efectuate cu Card bancar sau cont de Paypal din afara Romaniei vor fi supuse unui control manual.

 

Termenul mediu de livrare pentru ultimele 1500 de licente electronice livrate: 12 minute

Pentru platile efectuate prin transfer bancar, livrarea se va face imediat dupa confirmarea platii (trimiterea unei dovezi sau copii dupa OP la [email protected]), in timpul orelor de program (10:00-18:00).

Returul

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

De retinut:

Art. 10. - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:  Contracte de furnizare a inregistrarilor audio, video sau a programelor informatice, in cazul in care au fost desigilate de catre consumator.

Astfel, ETESTOC SRL ofera clientilor sai posibilitatea de a returna produsele fizice, primite prin curier, insa NU SI RETURNAREA LICENTELOR ELECTRONICE PRIMITE PE EMAIL. Acestea din urma intra in categoria programelor informatice si NU se pot returna sub nici o forma. Odata primit pe adresa de email, programul informatic se considera desigiliat, fara a putea fi refolosit.

In cazuri in care exista probleme cu licenta, nu ezitati sa ne contactati.

 

 

Actualizat: 27.08.2016

Nivelul 2 - revista de gaming