Cauti cd-keyuri originale pentru jocuri PC? Ai nimerit bine!

Probleme?

Contact

Mergi sus

Plata licentelor electronice (denumite generic "cd-key") se poate face exclusiv online. Momentan nu avem posibilitatea de a implementa plati offline. Ai la dispozitie trei metode de plata:

1. Plata prin Paypal

Este cea mai simpla metoda de plata folosita de sute de milioane de oameni in jurul lumii. Daca nu ai un cont, se poate crea unul nou in mai putin de 3 minute. Dupa creare se adauga cardul tau de debit (VISA, Visa electron, Maestro sau Mastercard) in contul de Paypal si se plateste automat comanda. Nu se percepe nici un fel de extra comision pentru aceste plati. Ce vezi in cosul de cumparaturi asta si platesti.

2. Plata prin Card

Clasica metoda de plata. i-buy.ro foloseste un furnizor extern de plata si nu are acces la datele personale ale tale, in afara de cele introduse in pagina de finalizare comanda. Sub NICI o forma i-buy.ro nu iti va cere numarul de card sau alte date importante. Acestea se vor introduce in pagina procesatorului de plati. Nu se percepe nici un fel de extra comision pentru aceste plati. Ce vezi in cosul de cumparaturi asta si platesti.

Plata on-line este procesata de LibraPay, partener Libra Bank si poate fi folosita atat de catre persoane fizice, cat si de persoane juridice. NU EXISTA NICI UN FEL DE COMISION din partea ta pentru acesta metoda de plata.

Pentru plata prin card sunt acceptate toate cardurile emise sub siglele Master Card, Maestro, Visa, Visa Electron. Dupa confirmarea comenzii, vei fi redirectionat pe pagina LibraPay unde trebuiesc completate datele cardului tau. LibraPay si www.i-buy.ro nu stocheaza datele cardului tau, acestea fiind criptate cu sisteme de securitate foarte performante SSL si standarde de securitate conform PCI DSS.

3. Plata prin transfer bancar

O metoda de plata bine cunoscuta in Romania. Banii se pot depune fie direct in contul nostru deschis la Garanti Bank, in orice sucursala a acesteia, fie prin transfer bancar din contul propiu.

Pentru a efectua aceasta plata, va rugam sa folositi urmatoarele detalii:

  • Nume beneficiar: ETESTOC SRL
  • CIF: 33811084
  • Cont bancar principal: RO24BREL0002001216250100
  • Banca: Libra Bank 13 Septembrie
  • Cont bancar secundar: RO43UGBI0000832000274RON
  • Banca: Garanti Bank, sucursala AFI PALACE
  • Detalii plata: "numarul comenzii"

Dupa efectuarea comenzii cu aceasta metoda de plata, te rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata in cel mult 2 zile lucratoare. In caz contrar, comanda ta. va fi anulata, iar rezervarea cdkeyului va fi pierduta (in cazul jocurilor cu stocuri mici)

 

i-buy.ro NU accepta plata in numerar la sediu sau alte forme de plata in afara de cele de mai sus.

i-buy.ro NU percepe NICI UN FEL DE COMISION pentru platile incasate. Suma finala este afisata in cosul de cumparaturi.

 

LibraPay

 

Ultima actualizare: 02.10.2016

 

Nivelul 2 - revista de gaming